Reunakivet

Reunakivet pihoihin ja puutarhaan

Pyydä tarjous

Reunakivet

Liimattavat kadunreunakivet, upotettavat reunakivet ja reunalistojen asennukset

Asennamme kaduille liimattavat, upotettavat betoniset reunakivet ja graniittireunatuet tehokkaasti ja laadukkaasti. Betoniset reunatuet ovat hyvä ja kestävä ratkaisu kaduille esimerkiksi erottamaan ajoväylän ja kevyenliikenteenväylän. Graniittiset upotettavat reunatuet sopivat kaupunkien keskustoihin ja liikenneympyröihin. Asennus suoritetaan maakosteaan betoniin. Toimitamme palveluita kaupungeille, kunnille ja infra-alan toimijoille.


Yksityisille ihmisille pihojen koristelemiseen

Saat ulkoalueisiin sopivasti ilmettä yhdistelemällä erilaisia pintamateriaaleja asfalttia, laattoja, reunalistoja ja erilaisia kivimateriaaleja. Voit esimerkiksi reunustaa autotallille johtavan asfalttitien reunakivillä, jotka samalla merkitsevät nurmikon alkamista. Laattapolku voi puolestaan johtaa kivireunaisille kukkaistutuksille. 


Kivetykset ja reunakivet sopivat niin omakotitalojen, kerros- ja rivitalojen, julkisten rakennusten ja yritysten pihoille kuin teiden ja katujen varsiin.


Tutustu kuvagalleriassamme erilaisiin piha- ja tieratkaisuihin. Lue lisää myös laatoituksista ja asfaltoinnista yksityisille ja yrityksille


Käytämme reunakivetyksissä laadukkaita Rudus-reunakiviä.


Ota yhteyttä ja kysy lisää! Voit myös pyytää suoraan tarjouksen.

Tarjouspyynnöt

Työjohto 

Mikko Vuorinen
040 742 4350
mikko.vuorinen@avanor.fi


Juuso Valtonen
044 017 0792
juuso.valtonen@avanor.fi