Liikennejärjestelyt

Ohjaukset ja ohjaussuunnitelmat tietyömaille

Pyydä tarjous

Liikennejärjestelyt

Liikenteenohjaukset ja ohjaussuunnitelmat tietyömaille

Tarjoamme liikenteenohjauksen suunnittelupalvelua ja toteutusta tietyömaille. Toimintamme ulottuu Länsi-Suomesta aina Etelä-Suomen kautta Itä-Suomeen. Päätoimipaikkojamme ovat Turku ja Vantaa.


Liikenteenohjaajamme ovat Tieturva 1- ja 2 -koulutettuja ja asianmukaisin varustein varustettuja. Heidät on koulutettu ohjaamaan liikennettä, jotta tietyömaallanne olisi helppoa työskennellä ja se olisi turvallinen sekä työntekijöille että liikenteessä liikkuville. Meiltä saatte liikennemerkit, liikenteenohjausaidat sekä liikenteenohjaajat. 


Toteutamme liikennejärjestelyjä myös yleisötapahtumiin. Voimme suunnitella ja sopia yhdessä toimintatavat, joilla varmistetaan tapahtuman sujuva liikenne niin tullessa kuin lähtiessä. Toimitamme järjestelyt kokonaisvaltaisesti tarpeidenne mukaan.

Tilaa heti lomakkeella tai soita!

Täyttämällä alla olevan tilauslomakkeen voit heti tilata liikennejärjestelyt ja/tai -ohjaajat haluamaasi kohteeseen. Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia suoraan toimitusjohtaja Jarno Kallioiselle. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön tästä.

Työjohtaja, tarjouspyynnöt ja työtilaukset

Varsinais-Suomi
Juuso Valtonen
044 0170 792
juuso.valtonen@jksi.fi


Muu Suomi

info@jksi.fi