Asfaltointi

Tee ostotilaus ja saat kevään parhaan päälystys ajan.

Klikkaa tästä

Asfaltointi - yksityiset

Asfaltoiduista pihateistä pihoihin Turun alueella

Teemme kotipihastanne viimeistellyn siistin ja helppohoitoisen asfaltin avulla. Asfaltin avulla saat autotalliisi johtavan tasaisen ja turvallisen pihatien ja mahdollistat koripalloilun takapihan omalla kentällä. Pihojen asfaltointiin käyttämämme ab-11- tai ab-8-massa on pienen raekokonsa ansiosta sileä ja kestävä päällyste. Teemme asfaltointeja pääasiassa Turun alueella.


Luo kaunis kokonaisuus yhdistämällä pihaasi niin asfalttia, laatoitusta kuin reunakiviä. Saat meiltä halutessasi valmiit suunnitelmat, tai voimme suunnitella toiveidesi pihan yhdessä. Tutustu sivuillamme laatoituksen ja reunakivien mahdollisuuksiin.


Kutsu meidät paikan päälle katsomaan ja antamaan tarjous ilmaiseksi. Voit tutustua työjälkeemme kuvagalleriassamme.


Mikäli sinulla on jo asfalttipiha, joka kuitenkin kaipaa korjausta, tulemme täyttämään halkeamat ja pelastamaan asfaltin suuremmilta vahingoilta. Lue lisää asfalttikorjauksesta. Teemme myös asfalttisahauksia, joilla saat esimerkiksi pihan asfalttireunat suoriksi. 


Töistämme myös kotitalousvähennystä!

Yksityishenkilö voi hakea kotitalousvähennystä asuntoon tai vapaa-ajan asuntoon tehtävistä kunnossapito- ja perusparannustöistä. Vähennyksen enimmäismäärä on 2 000 euroa henkilöä kohden, jolloin puolisot voivat saada yhteensä jopa 4000 euroa vähennystä. 


Laskustamme näkee suoraan työn osuuden, josta voi hakea kotitalousvähennystä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä.

Tarjouspyynnöt

Työjohto ja työtilaukset

Mikko Vuorinen
040 742 4350
mikko.vuorinen@avanor.fi