Asfalttikorjaukset

Pienet ja suuret asfaltin halkeamat

Pyydä tarjous

Asfalttikorjaukset

Korjaamme pienet ja suuret asfaltin halkeamat

Avanor huoltaa niin tiet, kotipihat, yritysten parkkipaikat kuin teollisuusalueen asfaltit. Pienet halkeamat korjataan kumibitumijuotoksella, joka toteutetaan patentoimallamme bitumilevittimellä. Suurempiin halkeamiin, kuoppiin ja reikiin käytämme asfalttipaikkausmassaa. Käytämme halkeamiin myös kaadettavaa kumibitumia, joka elastisuutensa ja vedenpitävyytensä ansiosta lisää asfaltin kestoa.

 

Asfaltti säilyy sitä pidempään, mitä paremmin sitä huolletaan. Säännöllisen huollon avulla pienetkin halkeamat huomataan ja korjataan ajoissa, ennen kuin ne aiheuttavat suurempaa vauriota. Korjaamattomat 2-3 halkeamaa saattavat pahimmillaan muuttua 20-30 halkeaman säleiköksi.  

 

Bitumisaumaukset kuumailmapuhalluksen avulla

Talvella 2012 rakentamamme bitumilevitin on tehokas väline asfaltin paikkaamisessa. Laitteen avulla kumibitumi lämmitetään ensin oikeaan lämpötilaan. Tämän jälkeen se ohjataan laitteen "kenkään". Ennen levitystä asfaltin halkeama puhdistetaan puhtaaksi, kuivaksi ja kuumaksi ainoastaan 10 cm päässä levitinkengästä. Näin varmistetaan kumibitumin paras mahdollinen kiinnitys. Levitinkenkä levittää bitumin ohueksi paikaksi halkeaman päälle. Tämän jälkeen korjatun halkeaman päälle levitetään hienoa "kalkkia", joka mahdollistaa liikenteen nopean pääsyn paikatun kohdan päälle.

 

Olemme urakoineet bitumilaitteemme avulla esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentokentällä Finavia Oyj:n pyynnöstä. Myös useiden kaupunkien ja kuntien asfalttikorjaukset ovat tulleet tutuiksi.

 

Kerromme mielellämme lisää asfalttinne korjausmahdollisuuksista.

Tarjouspyynnöt

Työjohto 

Mikko Vuorinen
040 742 4350
mikko.vuorinen@avanor.fi


Juuso Valtonen
044 017 0792
juuso.valtonen@avanor.fi