LAATOITUS

Klikkaa tästä

10:lle ensimmäiselle osto tilauksen tehneelle saumaus hiekat ilmaiseksi.

Laatoitus

Kivipinnat pihalle ja kaduille

Luo kotipuutarhastasi tai yrityksesi pihasta tyylikäs ja viihtyisä avullamme. Laatoitukset, koristekivet, reunakivet ja asfaltoinnit tekevät pihasta tai puutarhasta kauniin kokonaisuuden, jossa on myös helppo kulkea.

 

Laattoja ja koristekiviä on saatavilla runsaasti erimuotoisina, -kokoisina ja -värisinä, jolloin löydät varmasti haluamasi. Tulemme mielellämme paikan päälle esittelemään erilaisia vaihtoehtoja ja auttamaan pihan suunnittelussa. Samalla voimme antaa tarjouksen ja sopia jatkosuunnitelmista. 

 

Kaunista ja käytännöllistä laatoituksen avulla

Unelmiesi puutarha voi olla hyvin vehreä ja täynnä erilaisia kukkia ja kasveja. Laatoista tehty puutarhapolku helpottaa kulkua ja osoittaa turvallisen reitin, jolla välttyy tallomasta kasveja. Myös vieraat löytävät helpon ja siistin laattapolun etupihan läpi ovelle. 

 

Laatoituksella tuot kontrastia ja tasapainoa asfaltoituun pihaan. Luo näyttävä ulkoterassi keskelle pihaa kestävän laatoituksen avulla. Laatoituksen rinnalla voi hyödyntää myös esimerkiksi reunakiviä ja asfalttia.

 

Kaduille

Kaupungeille, kunnille ja julkiselle puolelle urakoimme tehokkaasti betonipäällysteitä, liimattavia reunakiviä ja upotettavia reunakiviä. Toimitamme noppa-, nupu- ja seulanpääkivet asennettuna. Teemme raakapohjat, asennuspohjat ja ladonnan sekä saumauksen laadukkaasti, liikenteenjärjestelyt ja turvallisuuden huomioiden. Kaduille tehtäviin kohteisiin olemme hyvä yhteistyökumppani, koska meiltä saa kaikki päällysteet ja maanrakennustyöt ilman, että tarvitsee olla yhteydessä moneen eri rakentajaan. Yksi kumppani, yksi hinta ja hyvä lopputulos.

 

Tutustu tekemiimme kohteisiin kuvagalleriassamme

 

Asiakasta varten, Avanor.

Tarjouspyynnöt

Työjohto 

Mikko Vuorinen
040 742 4350
mikko.vuorinen@avanor.fi