Asfalttisahaus

Ammattilaisen asfalttisahaukset

Pyydä tarjous

Asfalttisahaus

Asfalttisahausta Länsi- ja Etelä-Suomesta Itä-Suomeen

Teemme asfalttisahauksia niin liikennevalojen kuin liikennekameroiden tunnistimia sekä esimerkiksi siltojen liikuntasaumoja varten. Sahaamme myös kevyen liikenteen väylien, pihojen ja tehdasalueiden asfalttireunoja suoriksi. Sahattuun reunaan asennamme esimerkiksi laatoituksen tai kivetyksen.


Asfalttisahaus suoritetaan haluttuun paikkaan ja syvyyteen. Sahauksessa käytetään laadukkaita ja tarkkoja Husqvarna FS524- tai Carbodiam FS7000 -asfalttisahoja. Luotamme Carbodiumin varmaan timanttiterään ja käytämme kumibitumina laadukasta kumisaumoa.


Ammattilaisen asfalttisahaukset eri kohteisiin

Sahaamme liikennevalotunnistimet tarkasti ja siististi ja täytämme uran kumibitumijuotoksella. Asfaltin sahauspalveluun sisältyvät uran sahaus, puhdistus, kuivaus ja kumibitumijuotos. Voimme asentaa kaapelin valmiiksi uraan, jolloin ammattilaiselle jää vain kytkentätyö turvallisesti tien laidalla.


Liikennekameroiden tunnistimien eli "peltipoliisien" sahaustyöt sisältävät uran ja työn tarkan mitoituksen, jonka mittaustiedot (uran syvyys, leveys ja urien etäisyys toisistaan) toimitetaan työn mukana. Asennamme tarvittaessa myös kaapelin. 


Siltojen liikuntasaumat sahaamme kahdella terällä, jotta saamme liikuntasauman riittävän leveäksi. Ura täytetään kumibitumilla. Suosittelemme 20-30 mm levyisiä liikuntasaumoja.


Teemme asfalttisahauksia myös porttien tunnistimia varten sekä pihoille että tehdasalueille. Asennamme halutessa kaapelin valmiiksi kumibitumilla täytettävään uraan. Kytkentätyön jälkeen portti on valmis vaivattomaan toimintaan.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Voit myös kysyä lisätietoa palveluistamme.

Työjohtaja, tarjouspyynnöt ja työtilaukset

Juuso Valtonen
044 0170 792
juuso.valtonen@avanor.fi