Rakennus

Suunnittelu ja toteutus

Pyydä tarjous

Rakennuspalvelut

J. Kallioinen & Suoranta Infra Oy:n rakennusyksikön ammattilaiset tarjoavat kokeneet kädet rakennushankkeisiin esimerkiksi julkisivusaneerauksiin. Palvelemme julkista sektoria, taloyhtiöitä, isännöintitoimistoja ja yksityisiä ihmisiä. Suunnitelmat ja toteutukset perustuksista valmiiksi asti Varsinais-Suomen alueella.


UUTTA!


Kesämökit, huvilat, omakotitalot ja saunamökit


J. Kallioinen & Suoranta Infra Oy on solminut alkuvuodesta 2018 yhteistyösopimuksen Vehasen talot Oy:n kanssa. Myymme ja rakennamme Vehasen hirsitalot Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueella. Mallistoihin voi tutustua Vehasen Talot Oy:n kotisivuilla. Lisäksi Turun kauppatorilla on esitteillä ValmisVeha-piste, joka on nyt talvikampanja-tuotteemme. 


Hirsirakentaminen on ekologinen ja yrityksemme toteuttamana erittäin laadukas, kestävä rakennustapa. Rakennamme esimerkiksi omakotitalot, lomakodit, pikkumökit ja saunat asiakkaan tarpeen mukaan. Teemme myös hirsitalojen laajennukset. Kysy lisää mahdollisuuksista!


Taloyhtiöille ja yrityksille julkisivu- ja huoneistoremontit


Palveluihimme kuuluvat taloyhtiöiden ja yritysten julkisivuremontit, ikkuna- ja parvekeremontit, huoneistoremontit sekä muut suuret ja pienet saneeraukset. Remontti on koko yhtiön etu, sillä pienilläkin kunnostustöillä saadaan lisättyä asumisen mukavuutta. Julkisivu toimii taloyhtiön käyntikorttina, joten sen kuntoon kannattaa panostaa. Laadukkaasti tehty kokonaisuus julkisivusta piha-alueeseen ja huoneistoihin kertoo siitä, että yhtiössä arvostetaan viihtyisää asumista.


Yritystilojen remontit ovat myös tärkeitä paitsi työntekijöiden myös asiakkaiden kannalta. Remontoidut tilat sisältä ja ulkoa houkuttelevat avaamaan sinun yrityksesi oven. J. Kallioinen & Suoranta Infra Oy:n avulla tehdään kauniita, toimivia ja turvallisia toteutuksia kaikkiin rakennuskohteisiin. 


J. Kallioinen & Suoranta Infra Oy:n rakennusurakointi perustaa toimintansa luotettavaan, hyvään ja helppoon palvelukonseptiin. Taloyhtiöt ja yritykset sekä julkisen sektorin toimijat saavat yhden puhelinnumeron avulla monipuolista palvelua. Palvelukonseptimme toimii hyvän suunnittelun pohjalta, projektimme ovat aikataulutettuja huolellisesti. Projekteissa haluamme toteuttaa rakentamisen rauhallisesti ja huolellisesti. Sää ja liian kiireellinen aikataulu aiheuttavat rakentamisessa huonoa laatua ja tästä haluamme päästä eroon. Konseptimme perusta perustuu aktiiviseen vuorovaikutukseen tilaajan kanssa.


Rakennusprojektit räätälöidään asiakkaalle mahdollisimman selkeäksi. Kanssamme rakentaminen käy sen helppouden lisäksi fiksusti ja kustannustehokkaasti. Palvelumme on aina asiakaslähtöistä, asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioivaa. 

Toimitusjohtaja, tarjouspyynnöt

Jarno Kallioinen
045 8711 444
jarno.kallioinen@jksi.fi


Hirsitalomyyntimme

Santeri Knaapinen
040 808 5307
santeri@vehasen.fi
santeri.knaapinen@jksi.fi