Reunakivet

Liimattavat kadunreunakivet , upotettavat reunakivet ja reunalistojen asennukset.

Asennamme kaduille liimattavat, upotettavat betoniset reunakivet ja graniitti reunatuet tehokkaasti ja laadukkaasti. Betoniset reunatuet ovat hyvä ja kestävä ratkaisu kaduille esimerkiksi erottamaan ajoväylän ja kevyenliikenteenväylän. Graniittiset upotettavat reunatuet sopii kaupungien keskustoihin ja liikenneympyröihin. Asennus suoritetaan maakosteaanbetoniin. Toimitamme palveluita kaupungeille, kunnille ja infra - alan toimijoille.

Yksityisille ihmisille pihojen koristelemiseen

Saat ulkoalueisiin sopivasti ilmettä yhdistelemällä erilaisia pintamateriaaleja asfalttia, laattoja, reunalistoja ja erilaisia kivimateriaaleja. Voit esimerkiksi reunustaa autotallille johtavan asfalttitien reunakivillä, jotka samalla merkitsevät nurmikon alkamista. Laattapolku voi puolestaan johtaa kivireunaisille kukkaistutuksille. 

Kivetykset ja reunakivet sopivat niin omakotitalojen, kerros- ja rivitalojen, julkisten rakennusten ja yritysten pihoille kuin teiden ja katujen varsiin.

Tutustu kuvagalleriassamme erilaisiin piha- ja tieratkaisuihin. Lue lisää myös laatoituksista ja asfaltoinnista yksityisille ja yrityksille

Käytämme reunakivetyksissä laadukkaita Rudus-reunakiviä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Voit myös pyytää suoraan tarjouksen.