Asfaltointi - J. Kallionen & Suoranta Infra Oy

Asfaltoinnit, kaupungit, kunnat, yritykset ja yksityisasiakkaat

Olemme asfaltti- ja infra-alan luotettava toimija. Tähtäämme kestävään infra-rakentamiseen ja pyrimme luomaan kokonaisvaltaisia palveluja infra-alalle.

Laadukas asfaltti on helppohoitoinen, kestävä ja kustannustehokas materiaali, joka toimii teiden, katujen ja pihojen päällysteenä. J. Kallioinen & Suoranta Infra Oy toteuttaa asfaltointi palveluja kokonaisurakointina maanrakennustöineen ja aliurakointina isommille toimijoille Varsinais-Suomen alueella. Palveluihimme kuuluu omanatyönä asfaltin jyrsintä, asfaltin levitys, kivetystyöt, verkkorakennustyöt, telematiikkatyöt, viimeistelytyöt ja liikenteenjärjestelyt.

Tavoitteemme ja toimintamallimme on, että tilaaja saa meiltä kokonaisvaltaisen paketin ilman monimutkaisia aliurakointiketjuja.

Palveluja yksityisille ihmisille ja isännöintitoimistoille sekä taloyhtiöille.

Tarjoamme palvelujamme yksityisasiakkaille, isännöintitoimistoille ja taloyhtiöille. Yksityisasiakkaille toteutamme pihatyöt asfaltista ja laatoista aina viherrakentamiseen asti. Isännöintitoimistoille ja taloyhtiöille haluamme olla helppo ja luotettava kumppani asfaltinpaikkauksissa ja isommissa päälystystöissä. Toimintamme perustuu aina asiakkaan tarpeisiin, jotka pyrimme täyttämään tehokkaasti, laadukkaasti ja asiakasta vaivaamatta. Annamme mielellämme lisätietoa ja vaihtoehtoja, joista saat apua omiin suunnitelmiisi.

Asfaltinkorjaukset kuumailmapuhallussaumauksella

Kuumailmapuhallussaumaus on tehokas korjauskeino kiitoteillä, kaduilla ja pihoilla esiintyvien halkeamien korjaukseen. Kuumailmapuhallussaumaus soveltuu parhaiten kiitoteillä ja kaduilla tehtäviin pitkittäisuuntaisten halkeamien korjaukseen. Saumaus materiaalina käytetään kumibitumia, joka toimii elastisena paikkausmassana halkeamassa siten , että roudan aiheuttama halkeama voi laajentua tai supistua ilman että päälyste repeää. Olemme toimittaneet patentoitua korjausmenetelmää mm. Finavialle ja Turun kaupungille vuodesta 2013.  

Toiminta

Toimintamme on vastuullista, varmaa ja joustavaa. Lue lisää toimintaperiaatteistamme. Ammattitaitoinen ja innokas henkilökuntamme takaa laadukkaan, hienon ja tasaisen lopputuloksen, jolle annamme myös takuun.