Rakennuspalvelut ja julkisivuremontit

Meiltä ammattitaitoinen tiimi erilaisiin remontti- ja rakennusprojekteihin

J. Kallioinen & Suoranta Infra Oy:n rakennusyksikön ammattilaiset tarjoaa kokeneet kädet julkisivuremontteihin sekä muihin remontti- ja rakennushankkeisiin. Palvelemme taloyhtiöitä ja yrityksiä, joille teemme pääasiassa sisä- ja ulkoremontteja. Meiltä saa aina luotettavaa ja varmaa palvelua. 

Taloyhtiöille ja yrityksille julkisivu- ja huoneistoremontit

Palveluihimme kuuluvat taloyhtiöiden ja yritysten julkisivuremontit, ikkuna- ja parvekeremontit, huoneistoremontit sekä muut suuret ja pienet saneeraukset. Remontti on koko yhtiön etu, sillä pienilläkin kunnostustöillä saadaan lisättyä asumisen mukavuutta. Julkisivu toimii puolestaan taloyhtiön käyntikorttina, joten senkin kuntoon kannattaa panostaa. Laadukkaasti tehty kokonaisuus julkisivusta piha-alueeseen ja huoneistoihin kertoo siitä, että yhtiössä arvostetaan viihtyisää asumista.

Yritystilojen remontit ovat myös tärkeitä paitsi työntekijöiden myös asiakkaiden kannalta. Remontoidut tilat sisältä ja ulkoa houkuttelevat eittämättä avaamaan juuri sinun yrityksesi oven. J. Kallioinen & Suoranta Infra Oy:n avulla tehdään kauniita, toimivia ja turvallisia toteutuksia kaikkiin kiinteistöihin. 

Rakennusurakointia taloyhtiöille, yrityksille ja julkiselle sektorille

J. Kallioinen & Suoranta Infra Oy:n rakennusurakointi perustaa toimintansa luotettavaan, hyvään ja helppoon palvelukonseptiin. Taloyhtiöt ja yritykset sekä julkisen sektorin toimijat saavat yhden puhelinnumeron avulla monipuolista palvelua. Toimimme rakennusprojekteissa Varsinais-Suomen alueella.
Teemme kokonaisvaltaisesti myös kerrostalojen ja rivitalojen saneeraustöitä. Työt toteutetaan laadukkaasti sekä oman henkilöstön toimesta että aliurakointina.

Rakennusprojektit räätälöidään asiakkaalle mahdollisimman vaivattomaksi. Kanssamme rakentaminen käy sen helppouden lisäksi fiksusti ja kustannustehokkaasti. Palvelumme on aina asiakaslähtöistä, asiakkaan toiveet ja tarpeet huomioivaa.