rahoitus

Laatoitus

Laattakivet pihojen edustoille ja puutarhapoluille

Luo kotipuutarhastasi tai yrityksesi pihasta tyylikäs ja viihtyisä avullamme. Laatoitukset, koristekivet, reunakivet ja asfaltoinnit tekevät pihasta tai puutarhasta kauniin kokonaisuuden, jossa on myös helppo kulkea.

Laattoja ja koristekiviä on saatavilla runsaasti erimuotoisina, -kokoisina ja -värisinä, jolloin löydät varmasti haluamasi tyylin. Tulemme mielellämme paikan päälle esittelemään erilaisia vaihtoehtoja ja auttamaan pihan suunnittelussa. Samalla voimme antaa tarjouksen ja sopia jatkosuunnitelmista. 

Kaunista ja käytännöllistä laatoituksen avulla

Unelmiesi puutarha voi olla hyvin vehreä ja täynnä erilaisia kukkia ja kasveja. Laatoista tehty puutarhapolku helpottaa kulkua ja osoittaa turvallisen reitin, jolla välttyy tallomasta kasveja. Myös yrityksen vieraat löytävät helpon ja siistin laattapolun etupihan läpi ovelle. 

Laatoituksella tuot kontrastia ja tasapainoa pihakasvien valloittamaan pihaan. Luo näyttävä ulkoterassi keskelle pihaa kestävän laatoituksen avulla. Laatoituksen rinnalla voi hyödyntää myös esimerkiksi reunakiviä ja asfalttia.

Tutustu tekemiimme kohteisiin kuvagalleriassamme

Asiakasta varten J. Kallioinen & Suoranta Infra Oy