Asfaltointi - yritykset

Asfaltointipalvelut yrityksille, isännöintitoimistoille, teollisuuteen

Kutsu meidät asfaltoimaan yrityksesi tai taloyhtiön pihat, tiet ja parkkialue, hallin piha tai teollisuusalueen ulkotilat. Teemme asfaltointeja pääasiassa Turun alueella, laadukkaasti ja kestävästi. Yleisesti pihoilla käyttämämme ab-11-massa on pienen raekokonsa ansiosta sileä ja hyvin kestävä päällyste.
Valitaan yhdessä pihanne käyttötarkoituksen mukaan juuri teille paras ja kestävin asfalttimassa.

Voimme suunnitella asfaltoinnin yhdessä asiakkaan kanssa tai toimittaa valmiit suunnitelmat toteutuksineen. Tärkeintä meille on asiakaslähtöisyys - pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman tehokkaasti, laadukkaasti ja asiakkaalle helposti. Tutustu kuvagalleriassa työkohteisiimme.

Kokonaisratkaisut asfaltoinnista laatoitukseen

Tarjoamme myös kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jolloin toteutamme koko pihasi päällysteet asfaltoinnista laatoituksiin ja reunakiviin. Huolella toteutettu piha on helppokulkuinen ja kutsuva. Tutustu lisää laatoitus- ja kivetyspalveluihimme. Mikäli alueelle tulee esimerkiksi portteja, teemme tarvittavat asfalttisahaukset ja halutessa asennamme myös kaapelin valmiiksi uraan. Lisätietoa asfalttisahauksesta.

Muista myös asfaltin huolto ja korjaus!

Asfaltin pienetkin halkeamat kannattaa korjauttaa, ennen kuin ne pääsevät laajenemaan halkeamien säleiköksi. Käytämme asfaltin paikkauksessa kumibitumia ja asfalttipaikkausmassaa halkeamien koon mukaan. Lue lisää asfalttikorjauksista.