Asfaltointi - J. Kallionen & Suoranta Infra Oy

Asfaltoinnit, tiejärjestelyt ja kivetykset Länsi-Suomesta Etelä- ja Itä-Suomeen

Laadukas asfaltti on helppohoitoinen ja kestävä materiaali, joka toimii niin teiden, katujen, pihojen kuin muidenkin maa-alueiden päällysteenä. J. Kallioinen & Suoranta Infra Oy toteuttaa asfaltin korjauksia ja sahauksia, kivetysten ja reunakivien asennuksia, laatoituksia sekä liikennejärjestelyjä Suomen eteläisellä puoliskolla. Asfaltointeja teemme pääasiassa Turun alueella. 

Palveluja sekä yksityisille että yrityksille

Tarjoamme palvelujamme niin yksityisasiakkaille, isännöintitoimistoille, yrityksille kuin asfaltti-alan suurille toimijoille. Lue lisää sivuiltamme esimerkiksi yksityisasiakkaille suunnattuun asfaltointiin tai tietyömaiden liikenteenohjaukseen liittyvistä palveluistamme. Asfalttipalveluiden lisäksi voit ottaa meihin yhteyttä kivetyksiin ja laatoituksiin liittyvissä tarpeissa.

J. Kallioinen & Suoranta Infra Oy

Olemme asfaltti- ja infra-alojen luotettava toimija. Tähtäämme kestävään infra-rakentamiseen ja pyrimme luomaan kokonaisvaltaisia palveluja infra-alan yrityksille ja kotitalouksille. Toimintamme perustuu aina asiakkaan tarpeisiin, jotka pyrimme täyttämään tehokkaasti, laadukkaasti ja asiakasta vaivaamatta. Annamme mielellämme lisätietoa ja vaihtoehtoja, joista saat apua omiin suunnitelmiisi.

Toimintamme on vastuullista, varmaa ja joustavaa. Lue lisää toimintaperiaatteistamme. Ammattitaitoinen ja innokas henkilökuntamme takaa laadukkaan, hienon ja tasaisen lopputuloksen, jolle annamme myös 24 kuukauden takuun.